Feminitatea, o stare de a fi

Feminitatea e… O stare de a fi. 🙂

Nu știu dacă am auzit asta undeva sau mi-a venit pur și simplu dar știu că eu m-am simțit feminină de foarte puține ori. Nu am fost o femeie complimentata prea des și nici curtată asiduu asta pentru că am fost dintotdeauna o grăsuța simpatică și pentru că o voce în capul meu spunea mereu: Trebuie să fii o femeie puternică!

Eii… Si treaba asta cu puternicia a stricat-o rău de tot pe cea cu feminitatea. Pentru că fix așa se întâmplă! Ne dăm bărbate și uităm să fim femei.

Știți probabil că fiecare dintre noi are o latură feminină și una masculina și că e de dorit ca ele să fie în echilibru. Dar…nu se întâmplă așa de la sine ci doar dacă muncim cu noi. În interior. Și de cele mai multe ori e greu, foarte greu. E cu asumare, curaj și conștientizare. Și adeseori cu lacrimi. 😇

Ce am descoperit eu cu timpul e că feminitatea nu depinde de bărbatul de lângă tine dar… da! Prezența unui om care te iubește nuanțează această stare și o pune în valoare în toată splendoarea ei. Recunoscatoare bărbaților care știu să iubească femeia! 😊

Feminitatea, cred eu, rezidă în Iubirea și Respectul pe care ți le oferi, în Bucuria de a trăi maxim fiecare clipă, în Conștientizarea a cine ești cu adevărat și în Grija față de sufletul și corpul tău, oricum ar fi el. Sigur, încă descopăr multe despre mine, pentru că munca interioară e un proces continuu.

Iar descoperiea feminității personale face parte din el.

Vă doresc să fiți feminine! 🙏

Ole! 💃

Necklace handmade by Irina Bek

spacer

Leave a reply

Completeaza campul de mai jos *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.