Ganduri de final de an

Daca ar fi sa rezum anul 2022 intr-un cuvant… acesta ar fi ACCEPTARE.

Acceptarea a CEEA CE ESTE, dincolo de dorinta noastra constienta, pentru ca nu-i asa? o suferinta, o boala, o intamplare mai putin fericita, nimic din toate astea nu face parte din paleta a ceea ce ne dorim in realitatea noastra. Acceptarea faptului ca asteptarile noastre ne creeaza suferinta.

Acceptarea ideii ca oamenii te vor dezamagi pentru ca TU te-ai amagit proiectand asupra lor dorintele si asteptarile tale.

Acceptarea faptului ca investim cuvantul “Prietenie” cu prea mult, il folosim prea des si prea cu usurinta. Haideti mai bine sa acceptam ca suntem, indeosebi oameni-cunostinte, care creeaza conexiuni de durata sau nu.

Acceptarea faptului ca poti iubi un om fara ca el sa te iubeasca la fel si in aceeasi forma/masura.

Acceptarea unei realitati exterioare pe care, personal, nu cred ca ne-o cream in totalitate! (atribui un procent important acelei forte superioare pe care o numim Dumnezeu, Univers, Constiinta Suprema, spuneti-i cum vreti, care ne creioneaza contractul spiritual, ca suflet, cu putin inainte de intruparea noastra pe Pamant).

Acceptarea Solitudinii ca spatiu de vindecare si dialog interior.

Acceptarea familiei de sange cu toate provocarile ei si ca teren de joaca, spatiu ce te sustine sa-ti accesesi ranile emotionale dar si sa le vindeci, sa pui limite sanatoase si mai ales sa te exprimi.

Acceptarea faptului ca descoperirea de sine ca si vindecarea oricarui tip de trauma sunt procese interne si de durata, pe parcursul carora esti singur pentru ca nu vine nimeni sa te salveze si nici sa-ti ia durerea.

Acceptarea Universului interior asa cum e, cu tot felul de emotii, surprinzatoare uneori pentru Eul constient (invidie, gelozie, ura, mahnire, suparare, frustrare).

Acceptarea Ta in poveste si lista ar putea continua….

Din experienta mea de pana acum, consider ca ACCEPTAREA e un pas esential in vindecarea noastra (toti suntem niste copii raniti), in expansionarea noastra la nivel de Constiinta individuala si Colectiva. Si mai cred ca atat timp cat noi nu acceptam ca avem o problema (sau mai multe), nimic si nimeni nu se va vindeca/schimba/rearanja in jurul nostru. Pentru ca da! Vindecarea vine din interior si chiar TREBUIE sa acceptam asta.

Va doresc la cat mai multe introspectii, la cat mai multe constientizari si o exprimare sincera/autentica.

Si nu uitati: ceea ce nu exprimati se transforma in boala! Nimic nu ne loveste din exterior, ci totul vine din interiorul nostru.

Va doresc un an minunat, sanatos in toate aspectele vietii voastre, cu multe constientizari si bucurii!

La multi ani! Fiti fericiti si iubiti! 🥳🥳🥳

spacer

Leave a reply

Completeaza campul de mai jos *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.