Sarbatorile sunt despre oameni

Recunoscatoare! Pot spune cu mana pe inima ca acesta e cuvantul Craciunului meu. Pentru ca, din prima si pana la ultima, sarbatorile de iarna sunt cu si despre oameni.

Recunoscatoare sunt pentru multe in anul ce se apropie de final. Insa in mod deosebit, pentru oamenii frumosi intalniti si experientele construite in jurul lor. Am mai spus si-o repet: 2014 a fost un an plin de experiente de tot felul. Asta pentru ca sunt constienta acum, mai mult ca niciodata, ca NOI suntem creatorii realitatii noastre. Noi alegem CE, cu CINE si CUM traim. Avem la indemana toate instrumentele. Iar cel mai important dintre toate este liberul arbitru.

“A traverssiamo”…e pana la urma o chestiune de alegere, nu-i asa?

Am intalnit si descoperit oameni minunati in acest an. Frumosi pe dinauntru si pe dinafara. Din orice unghi i-ai privi. Asa aleg sa-i vad eu. Lor le dedic aceste randuri, fara a-i nominaliza pentru ca e posibil ca memoria sa-mi joace feste si sa omit pe cineva. Asa ca…

Voua, tuturor celor care imi erati deja sau mi-ati devenit prieteni, voua celor care mi-ati dat “vant in aripi”, voua celor care mi-ati aratat un drum, o cale, o directie, voua celor care ati avut incredere in mine, tuturor…va multumesc!

Va multumesc pentru ca m-ati imbratisat si pentru ca v-ati lasat imbratisati, va multumesc pentru ca ati gasit cuvinte de incurajare si pentru ca m-ati ascultat, va multumesc pentru fiecare gand bun rostit sau nu, pentru incredere, prietenie, pentru atatea lectii minunate! Si mai ales pentru ca mi-ati permis sa fiu parte din calatoria voastra!

Sunt ceea ce sunt si fac astazi ceea ce fac si datorita voua. Probabil ca pot mai mult si mai bine. Dar nu mai concurez cu nimeni decat cu mine insami.

Am ales sa scriu aceste randuri pentru ca vreau sa stiti ca va sunt recunoscatoare! Va rog sa va bucurati de acest sentiment. De energia lui. Pentru ca meritati! Craciun

Iar voua celorlalti, va doresc, va rog de fapt, sa va faceti un cadou. Asa…de sfarsit de an.

Priviti-va o clipa in oglinda. Zambiti, iertati-va neiertarile, imbratisati-va, iubiti…

Eu asta am invatat in 2014.

Sa aveti sarbatori frumoase, un an asa cum vi-l doriti si nu uitati:

Sa simtiti! Sa iubiti! Sa traiti!

 Photocredits: Ovidiu Slatineanu

spacer

Leave a reply

Completeaza campul de mai jos *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.